Építkezés

"Kati csak most érkezett az osztályunkba. Nagyon messziről költöztek ide, ezért a szüleinek új házat kellett itt vásárolniuk a család és a kutyájuk számára. Nemsokára megyek játszani Katival a házukba. Azon gondolkodom, hogy nézhet ki a ház. A mienk elég kicsi, ezért a bátyámmal együtt vagyunk egy szobában. Folyton a földön hever minden dolga. Télen hideg van nálunk, pulóvert kell bent is hordanom. Anya azt mondja, jobb felvenni még egy pulóvert, mint feljebb tekerni a fűtést. Kati meglepődött, amikor ezt elmondtam neki, hiszen az ő házukban jó meleg van télen is.

A legjobb hely a házunkban a hátsó kert! Van ott egy kis kuckó, amit olyan dolgokból építettünk, amelyeket találtam. A fészer tele van apa szerszámaival, amivel a kertet műveli. A kertünkben sok a virág, de zöldségféléket is termesztünk.

Kati azt mondta, az ő házuk vadonatúj, és sokféle szerkenytyű van benne. Mindenkinek saját szobája van, és hatalmas kertjük van. Azt mondja, az energiát a Naptól kapják!

Ha költözni fogunk, előtte megmondom a szüleimnek, milyen házat vegyünk, és hol legyen! Mindenesetre szeretnék saját szobát!"

Válassz Netfürkészt!

Építkezés
Építkezés

Jó munkát és szórakozást kívánunk a feladatokhoz, és örömmel veszünk minden visszajelzést!
Amennyiben hasznosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa a Magosfa alapítványt.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

There isn’t a Planet B! - CSO-LA/2017/388-137 A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával újult meg. Ennek a weboldalnak a tartalma kizárólag a Magosfa Alapítvány felelőssége és semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió álláspontját tükrözőnek.

Eredeti program támogatója

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (weboldal) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

MigaProject.eu - 2020