Hogy is van ez becsomagolva?

Bevezetés

Az ebédemet különböző féle és különböző méretű csomagolóanyagból kell kibontani. A csomagolóanyag megvédi az ételt és az italt. Elolvashatom rajta az összetevőket, a tápértékeket is.  

Étel-Ital

 Van olyan csomagolás, ami tetszetősebb, mint a másik?
Nap nap után ezek a csomagolások szemétté válnak, legyenek kicsik vagy nagyok, biológiailag lebomlóak vagy nem lebomlóak. Hogyan is hat ez a környezetünkre?


Megszomjaztam! Vennék egy gyümölcslét - most műanyagpalackosat vagy papírdobozosat vagy fémdobozosat vagy üvegeset vegyek? Melyek az előnyei és a hátrányai egyiknek és másiknak? Vagy van valami más választásom is? Sokféle közül kell döntenem. Hogy figyeljek oda?

Készítette: bolgár partner

Jó munkát és szórakozást kívánunk a feladatokhoz, és örömmel veszünk minden visszajelzést!
Amennyiben hasznosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa a Magosfa alapítványt.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

There isn’t a Planet B! - CSO-LA/2017/388-137 A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával újult meg. Ennek a weboldalnak a tartalma kizárólag a Magosfa Alapítvány felelőssége és semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió álláspontját tükrözőnek.

Eredeti program támogatója

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (weboldal) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

MigaProject.eu - 2020