Hogy is van ez becsomagolva?

Vázlat

Járj utána annak, hogy miért is csomagoljuk be ételeinket, és milyen hatással van ez a környezetünkre! Azután készíts egy posztert, kollázst vagy kivetített előadást a különböző csomagolóanyagok előnyeiről és hátrányairól. Barátaiddal meg is beszélheted a felmerülő kétségeidet!

Addig, míg ide eljutsz, még egy sor feladatod lesz: adatokat gyűjtesz majd össze, ötleteket adhatsz, és kutatást végzel a papír-, üveg-, műanyag- és a fémcsomagolásról, arról mit jelentenek a csomagolóanyagokon az egyes „öko-címkék", hogyan kellene kezelnünk/használnunk a csomagolóanyagokat, és hogyan viselkedünk, és miért kell odafigyelnünk, hogy jól döntsünk, amikor ennivalót veszünk.

 

Étel-Ital

Jó munkát és szórakozást kívánunk a feladatokhoz, és örömmel veszünk minden visszajelzést!
Amennyiben hasznosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa a Magosfa alapítványt.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

There isn’t a Planet B! - CSO-LA/2017/388-137 A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával újult meg. Ennek a weboldalnak a tartalma kizárólag a Magosfa Alapítvány felelőssége és semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió álláspontját tükrözőnek.

Eredeti program támogatója

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (weboldal) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

MigaProject.eu - 2020