Muszáj suliba járni?

Élethelyzet

„Kati, a barátnőm épp most mondta, hogy a mellettünk lévő fás területből szemétlerakót akarnak csinálni. Teljesen ledöbbentem! A barátaimmal gyakran játszunk ott, vagy csak beszélgetni megyünk ki. Miért nem tudnak máshol szeméttelepet építeni???

A suliban a szemétlerakókról, bevásárló központokról, ipari parkokról és irodaházakról beszélgettünk. Elhatároztuk, hogy levelet írunk az önkormányzatnak, amelyben leírjuk nekik, mit gondolunk mi a dologról.

Sokáig fogalmaztuk a levelet. Beleírtuk az összes érvünket, miért rossz ötlet szemétlerakót építeni a park helyére. Nagyon reméljük, hogy a levelünk megváltoztatja az önkormányzat elképzelését!

Sokáig vártunk a válaszra. Meghívtak egy lakossági meghallgatásra, hogy mondjuk el a véleményünket erről a projektről.

Épp most rakjuk össze az ötleteinket és készítjük a bemutatónkat."

Étel-Ital

Jó munkát és szórakozást kívánunk a feladatokhoz, és örömmel veszünk minden visszajelzést!
Amennyiben hasznosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa a Magosfa alapítványt.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

There isn’t a Planet B! - CSO-LA/2017/388-137 A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával újult meg. Ennek a weboldalnak a tartalma kizárólag a Magosfa Alapítvány felelőssége és semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió álláspontját tükrözőnek.

Eredeti program támogatója

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (weboldal) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

MigaProject.eu - 2020