Fair trade termékek

Vázlat

A következő feladatok segítenek kideríteni, hogy mi is az a „fair trade” és miért lenne fontos, hogyminél többtermék ebbe a kategóriába kerüljön. Felderítjük, hogy mindenütt olyan jó-e a gyerekek helyzete, mint nálunk.

Amennyiben nem, mivel is foglalkoznak a gyerekek esetleg tanulás helyett? Azt is megnézzük, hogy kinek/minek köszönhető, hogy sok olcsó áru jut el hozzánk–és rajtunk kívül ki fizet még érte...? Hogyan lehetne ezen változtatni? Nem feledkezünk meg arról sem, hogy nem csak a távoli áruk lehetnek „fair trade”-ek–a hazai termelők épp úgy megérdemlik a méltányosságot, mint ázsiai, afrikai kollégáik!

Étel-Ital

Jó munkát és szórakozást kívánunk a feladatokhoz, és örömmel veszünk minden visszajelzést!
Amennyiben hasznosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa a Magosfa alapítványt.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

There isn’t a Planet B! - CSO-LA/2017/388-137 A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával újult meg. Ennek a weboldalnak a tartalma kizárólag a Magosfa Alapítvány felelőssége és semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió álláspontját tükrözőnek.

Eredeti program támogatója

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (weboldal) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

MigaProject.eu - 2020